OVER ONS

ALLAERT FILIP B.V.

OVER ONS


Allaert Filip b.v. is in 1997 gestart met de constructie van putkrikken in Sint-Eloois-Winkel. Ons bedrijf was aanvankelijk gevestigd in de dorpskern maar verhuisde in 2005 naar een nieuwbouw op de industriezone. In 2015 kwam zoon Dries in de zaak, gevolgd door schoonzoon Ruben Ostyn in 2016 en dochter Emmeline in 2018.

Medezaakvoerder Filip Allaert geeft de knowhow geleidelijk aan door en houdt zich nog dagelijks bezig met alle aspecten van onze producten. Dries staat in voor de verkoop en neemt het overgrote deel van het laswerk voor zijn rekening. Het takenpakket van Ruben bestaat vooral uit de aankoop en het draaiwerk. Emmeline verzorgt de algemene administratie en de boekhouding.

10 jaar na de bouw in Sint-Eloois-Winkel bleek er opnieuw gebrek aan werk- en bureelruimte te zijn en moesten we terug op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Deze werden gevonden in Kuurne op de industriezone Kortrijk Noord II. U kunt ons dan ook sinds juni 2019 vinden in de Mortierhoekstraat 10 te Kuurne.
We zijn bereikbaar via e-mail eb.streallaskirktup@ofni of per telefoon op het nummer 056 50 12 89.

OP ZOEK NAAR EEN HOOGWAARDIGE PUTKRIK?
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO.