Putinrichtingen

ALLAERT FILIP B.V.

Putinrichtingen

ALLAERT FILIP B.V.

Putinrichtingen


Naast de bouw van hoogwaardige hydraulische putkrikken zijn we tevens gespecialiseerd in de professionele inrichting van smeerputten: fabricage en plaatsing van metalen trappen, roosters en hoekijzers voor smeerputten, … We geven u graag deskundig en persoonlijk advies bij de (her)inrichting van uw garageputten. Contacteer ons voor meer info!

Metalen Trappen

Fabricage en plaatsing van trappen in smeerputten

Een gemakkelijke trap is essentieel om zich vlot in en uit een smeerput te kunnen begeven. Daarom fabriceren wij een trap volledig op maat. De zijkanten kunnen we lakken in het gewenste RAL-kleur. De traproosters zijn deskundig gegalvaniseerd om roestvorming tegen te gaan.

Metalen Roosters

Fabricage en plaatsing van roosters in/op smeerputten

Om veilig over de smeerput te kunnen lopen plaatsen we gegalvaniseerde roosters volledig op maat van uw put. Onder de rand van de roosters wordt een opvallende gele lat gemonteerd om de zichtbaarheid te vergroten.

Metalen Hoekijzers

Fabricage en plaatsing van metalen hoekijzers

Bij vloerkrikken met metalen wielen is een stevig loopvlak vereist en raden we doorgaans aan om metalen hoekijzers te plaatsen. Sowieso zoeken we samen met u naar de beste oplossing voor een maximale benutting van uw smeerput.

OP ZOEK NAAR METALEN ROOSTERS OF TRAPPEN?
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO.